Marthy

‘Mariage Proposal’

De reden van mijn keuze is voornamelijk om het feit ik, via mijn verloofde, bewijzen heb gezien van wat NM Elegance Events allemaal capabel is om te organiseren. Na contact opname, heb ik heel snel opgemerkt dat hun aanpak top is. Zij proberen zich zoveel mogelijk in de situatie in te leven en trachten uw persoonlijke wensen, in nauw overleg met u, zo minutieus mogelijk te verwezenlijken.

Verder regelen zij ook alles voor jou. Met andere woorden, je hoeft enkel met jouw idee er naartoe te stappen en zij organiseren & coördineren alles van A tot Z voor jou.

Dit heeft in mij een begrip- en tevredenheidsgevoel opgewekt. Begrip omdat wij elkaar perfect verstonden en zij, met hun eigen touch, er iets van gemaakt hebben zoals ik het voor ogen had. Dit zowel voor de decoratie als de organisatie van het evenement. Daarnaast een tevredenheidsgevoel omdat dit natuurlijk een geslaagd event was.

Hierbij had ik graag NM Elegance Events hartelijk willen bedanken voor het uitstekend werk die ze voor mij hebben geleverd alsook de moeite die zij hierin hebben gestoken ??