Over ons

NM Elegance Events is een evenementenbedrijf die streeft naar het organiseren van de beste events met als belangrijkste doel het verlenen kwaliteit en service.

Ons Team

Een hostess team die bestaat uit jong professionele dames en heren die het leuk vinden om u en uw gasten een mooie beleving te geven van uw feest en dit al vanaf eerste ontmoeting van u en uw gasten.

Bij aankomst van het event de gasten een warm welkom te geven, hen naar hun tafel te begeleiden, zichzelf voor te stellen en meteen een drankje aan te bieden.

Gedurende het gehele event zal iedere host verantwoordelijk zijn voor haar tafels met gasten en zorgt zij ervoor dat ze bereikbaar is voor haar gasten en de rest van haar team.

Doordat zij zich goed heeft voorbereid op het evenement is zij op de hoogte van de gehele organisatie en het type event. Hierdoor weet zij hoe ze zich het beste moet inleven op het feest.

Ons belangrijkste doel als representatie van uw event, is om samen te werken met een hart plezier om zo uw visie van uw event waar te maken en zo goed mogelijk te kunnen blijven presteren tot het eind van het feest.

Door die combinatie willen wij uitstralen waar we voor staan Elegance Events.

Mijn naam is Manuela en ik ben mijn evenementen planning gestart met veel passie in 2016. Door de jaren heen heb ik veel ervaring mogen opdoen in de gastvrijheidsindustrie en hotellerie en mogen optreden als hostess op verschillende evenementen en beurzen. Hierdoor is mijn passie vergroot om gasten een 100% tevredenheidsgevoel te bezorgen en succesvol event te leveren. Dit heb ik met plezier gedaan vanuit een werkgever, tot ik besloot om hiermee door te gaan en zo zelf ben gestart.

Ik ben opgegroeid in NL en woon nu al een aantal jaar in Antwerpen BE. Samen met mijn team in NL & BE, ontmoeten wij elkaar maandelijks voor onze bijeenkomsten om continuit in ons werk te behouden en nieuwtjes te bespreken.

Door mijn ervaringen heen is het mijn passie geworden om de wensen en behoeften van gasten te kunnen achterhalen. Op deze manier wil ik dat beide partijen bewust worden van de keuze die er gemaakt zal worden om binnenkort heel nauw samen te werken.

Communicatie, eerlijkheid en vertrouwen zijn de belangrijkste punten om deze samenwerking zo goed mogelijk uit te voeren.

Tot slot luister ik heel graag naar wat de visie van het event dat er gepland wordt. Is er een boodschap die je naar voren brengen met dit event? Wat wil je uitstralen?  Kies je voor een intieme feest op een locatie met familie en vrienden waar jullie allemaal aan 1 lange tafel zitten en zo eindeloze gesprekken kunnen voeren en genieten van de avond? Of voor een feest op een unieke locatie, met chique catering service en spectaculaire decoratie? Alle ideeën zijn bespreekbaar en aan de hand van de vastgestelde budget kan er gekeken worden in hoeverre het mogelijk is om je ideale event waar te maken.

Na iedere aanvraag bellen wij u op om de aanvraag in het kort door te nemen en eventueel nadien een afspraak in plannen voor een uitgebreid kennismakingsgesprek.